Kategórie
 
 
 
 
 
 

Kompaktná automatická domáca vodáreň pre zásobovanie vody rodinného domu? To je DAB.E.SYBOX Mini 3

Autor: AQUAPUMPS.SK     Dátum: 24.02.2021     Čítanie na: 5 min.

Vďaka technologickému know-how získanému za 40 rokov histórie, sa môže výrobca čerpacej techniky DAB PUMPS pýšiť zahájením výroby nového modelu E.SYBOX MINI 3, ktorý je najkompaktnejším zariadením na svete.

Kompaktná automatická posilňovacia domáca vodáreň pre zásobovanie vody rodinného domu. E.SYBOX MINI 3 zaručuje pohodlie konštantného tlaku (nastaviteľný rozsah tlaku od 1 do 5 bar) a úsporu energie vďaka technológii frekvenčného meniča v domácich vodovodných rozvodoch. Zariadenie je vhodné pre použitie v domácich systémoch a pre zavlažovanie. E.SYBOX MINI 3 nevyžaduje žiadne ďalšie komponenty pre jeho inštaláciu. Skladá sa z vysoko frekvenčného samonasávacieho čerpadla, riadiacej jednotky s frekvenčným meničom, snímačom tlaku a prietoku, LCD displeja s vysokým rozlíšením a z tlakovej nádoby s objemom 1 l. Dvojaké pripojenie sania a výtlaku umožňuje vertikálnu a horizontálnu inštaláciu. Vďaka kompaktnej veľkosti je inštalácia tiež možná v malých priestoroch bez veľkej výmeny vzduchu. Konštrukcia E.SYBOX MINI 3 je koncipovaná tak, aby sa systém ľahko prispôsobil každému typu inštalácie. Horizontálne alebo vertikálne pripojenie šetrí miesto pri inštalácii a je to jedna z množstva výhod tohto zariadenia. Podľa voľby inštalácie je potom možné vybrať vstupné a výstupné pripojenie, zvyšné otvory zostanú zaslepené. Sanie čerpadla je vybavené spätným ventilom, ktorý je možné podľa potreby ľahko demontovať. Horná časť zariadenia umožňuje ľahký prístup k technickým častiam čerpadla, ako je napríklad vyrovnávacia tlaková nádoba.


Vodou chladený motor a uzatvorenie celého systému pomocou špeciálneho materiálu ABS umožňuje odhlučnenie pri štandardnej prevádzke na max. hodnotu 45 dB. Naviac je E.SYBOX MINI 3 vybavený antivibračnými podložkami výhodnými pre zvislú i vodorovnú montáž. Funkcie a ekonomickú prevádzku E.SYBOX MINI 3 je možné sledovať na LCD displeji s vysokým rozlíšením. Užívateľsky prívetivé rozhranie umožňuje prístup ku všetkým informáciám a vďaka nemu je taktiež možné prispôsobiť hlavné nastavenie podľa špecifickosti danej aplikácie.

E.SYBOX MINI 3 je ďalej opatrený ochranným zariadením, ktoré zabraňuje tvorbe ľadu vo vnútri zariadenia. Ochrana sa aktivuje v prípade poklesu teploty blížiacej sa bodu mrazu. Pomocou držiaku E.SYWALL je možné elektronickú vodáreň zavesiť na stenu a ušetriť tak viac priestoru. Každý E.SYBOX MINI je už z výroby pripravený pre prípadné zavesenie. Vďaka týmto vlastnostiam je E.SYBOX MINI 3 najrozvinutejším systémom v oblasti posilnenia tlaku a skvelo dopĺňa teraz ucelenú radu E.SYLINE. Pokiaľ premýšľate o posilnení tlaku vody, potom zvážte ponuku produktov z rady E.SYLINE, ktoré zaistia konštantný tlak kdekoľvek budete potrebovať. Od rodinného domu až po reštauračné zariadenie, penzióny alebo komerčné budovy a to všetko s bezkonkurenčne veľmi tichou prevádzkou a minimálnou spotrebou elektrickej energie.

Výhody DAB.E.SYBOX MINI 3:

  • Konštantný tlak vody: inteligentné riadenie čerpadla automaticky prispôsobivé prevádzke
  • Tichá prevádzka: čerpadlo je tiché ako moderná umývačka riadov (45 dB(A) pri bežnom použití)
  • Jednoduchý výber: jeden variant pre všetky potreby posilnenia tlaku v domácnosti / na záhrade
  • Jednoduchá inštalácia: kompaktné vyhotovenie domácu vodáreň stačí pripojiť a môžete čerpať
  • Jednoduchá a spoľahlivá prevádzka: užívateľsky prívetivá LCD obrazovka, cez ktorú máte prístup ku všetkým informáciám, ochrana proti tvorbe ľadu, antivibračné podložky vhodné pre zvislú aj vodorovnú montáž
  • Nízka energetická náročnosť — šetrí Vaše peniaze

 

Možnosti aplikácie DAB.E.SYBOX MINI 3

  • Ideálna voľba pre obytné budovy až s 3 poschodiami
  • Posilnenie tlaku z vodovodného potrubia: tlak vody je posilňovaný vodou z mestského vodovodného potrubia.
  • Posilnenie tlaku z nádrží: tlak vody je posilňovaný vodou zo strešných nádrží, z prerušovacích nádrží a podzemných nádrží, vrátane nádrží na dažďovú vodu
  • Posilnenie tlaku zo studní: čerpadlo čerpá vodu z hĺbky až 8 metrov
  • Vhodné pre vnútorné aj vonkajšie inštalácie: vodeodolné. Trieda krytia motora zodpovedá IP44, trieda izolácie F
  • Horizontálna alebo vertikálna inštalácia, vrátane inštalácie v tienených priestoroch
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia
Potrebujete poradiť?Potrebujete poradiť?