Kategórie
 
 
 
 
 
 

DAB EVOSTA 2 11/85 SAN 60187267

DAB EVOSTA 2 11/85 SAN 60187267
zväčšiť obrázok
NovinkaZľavaTop
Ušetríte: 14 %
Výrobca:DAB
Kód produktu:4248017
Cirkulačné čerpadlá EVOSTA2 SAN sú vhodné pre cirkuláciu teplej vody v malých priestoroch domácich systémov. Teleso čerpadla z bronzu.
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
116,58 € bez DPH
139,90 € s DPH
Cena: 99,92 € bez DPH
119,90 € s DPH

Obehové čerpadlo EVOSTA2 SAN je vhodné na cirkuláciu teplej vody v malých priestoroch domácich systémoch. Samočinne chránený synchrónny motor s guľovým rotorom, ktorý vyžaduje iba jeden tesniaci krúžok medzi motorom a telom čerpadla. Jednoduché čistenie alebo výmena. Mosadzné teleso čerpadla s vnútorným závitom R 1/2" (G1/2").

 

Konštrukcia čerpadla:

Bronzové teleso čerpadla s mokrobežným motorom. Opláštenie motora je z nerezovej ocele, obežné koleso z technopolyméru. Hriadeľ motora z keramiky a je uložený v grafitových ložiskách, ktoré sú mazané čerpanou kvapalinou. Opláštenie rotora a statora a uzatváracia príruba sú z nerez ocele. Oporný krúžok z keramiky. Tesniace krúžky z EPDM a odvzdušňovacia zátka z mosadze. Vďaka vnútornému krytiu motora čerpadlo nevyžaduje žiadnu formu prepäťovej ochrany.


Charakteristiky a výhody:

Moderná technológia synchrónneho motora s permanentným magnetom a frekvenčným meničom, zaisťuje u nového radu obehových čerpadiel vysokú účinnosť vo všetkých aplikáciách a prináša nemalé výhody v oblasti úspory energie. Z tohto dôvodu je nové obehové čerpadlo v súlade s Európskou smernicou 2009/125/ES Erp (predtým Eup) a je pripravené vyhovieť aj požiadavkám smernice 2015 Erp (EEI≤0,18).

Čerpadlo je vybavené elektronickým zariadením, ktoré zachytáva zmeny požadované systémom a podľa toho automaticky prispôsobuje výkon obehového čerpadla, aby bola stále zaistená optimálna účinnosť a minimálna spotreba energie.

Elektronické obehové čerpadlo je tiež ideálne ako náhrada za staré trojrýchlostné obehové čerpadlá, pretože má kompaktné rozmery. Navyše sa jedná o užívateľsky veľmi jednoduchý produkt, vďaka jedinému tlačidlu pre jednoduché postupné nastavenie, odvzdušňovacej zátke používanej na odvzdušnenie systému a odblokovanie hriadeľa motora.


Technické parametre čerpadla DAB EVOSTA 2 11/85 SAN:

 

  • Maximálny prietok čerpadla - 0.6 (m3/hod)
  • Maximálny výtlak čerpadla - 1.1 (m)
  • Stavebná dĺžka - 85 (mm)
  • Príkon motora - 7 (W)
  • Napätie U - 230 (V)
  • Štandard. pripoj. veľkosť G - 1/2" vnútorný
  • Maximálny prevádzkový tlak - 10 (bar)
  • Prípustný teplotný rozsah - + 2 °C až + 75 °C
  • Stupeň krytia: IPX5
  • Dĺžka kábla: 1,5 m
  • Inštalácia: s horizontálnou osou hriadeľa motora
     
     
     

     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia
Potrebujete poradiť?Potrebujete poradiť?