Kategórie
 
 
 
 
 
 

DAB DTRON 2 X 45/90 + sací kit 60196489

Výrobca:DAB
Kód produktu:4247012
Kompaktné ponorné jednofázové čerpadlá s priemerom 185 mm s integrovanou tlakovou nádobou a elektronikou. Vyhotovenie čerpadla v prevedení X má nasávanie plávajúcim sacím košom v dĺžke 1m a a plavák zabraňujúci nasiatie nečistôt z dna.
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Dostupnosť 3 až 5 dní
Cena: 546,58 € bez DPH
655,90 € s DPH

DAB DTRON2 je rada 7” elektronických ponorných čerpadiel s viacerými obežnými kolesami. Sú určené k čerpaniu čistej vody zo studní, jímok a nádrží. Možné použitie pri kompletnom i čiastočnom ponorení, alebo pri čerpaní na povrchu (s vhodným príslušenstvom). Sú vhodné pre použitie v domácom sektore k zvyšovaniu tlaku, opätovnému využitiu dažďovej vody, záhradníčení a zavlažovaní. Celé čerpadlo má stupeň krytia IP68. Kompaktné ponorné jednofázové čerpadlo s priemerom 185 mm s integrovanou tlakovou nádobou a elektronikou. Čerpadlo sa pri odbere automaticky spúšťa, po ukončení odberu sa vypína, je chránené protichodu na sucho a zvýšenému počtu spúšťaní.

Charakteristika čerpadla DAB DTRON 2 45/90 X:

Telo čerpadla z technopolyméru odolné voči korózií a oxidácií. Integrovaná spätná klapka. Integrovaný filter mechanických nečistôt. Na tele čerpadla je umiestnený odvzdušňovací ventil zlepšujúci sanie pri prvotnom spustení alebo v prípade vypúšťania nádrže/jímky. Rukoväť na prenášanie čerpadla je z technopolyméru. Súčastou čerpadla je expanzná nádoba objemu 0,04 litra, ktorá ma zabrániť opakovanému spúšťaniu čerpadla v prípade malých únikov vody a pohlcuje taktiež vodné rázy. Integrovaná expanzná nádoba nevyžaduje žiadnu údržbu či kontrolu tlaku vzduchu. Prepojenie medzi tromi obežnými kolesami z technopolyméru, plávajúcim krúžkom a vyrovnávajúcim krúžkom z nerezovej ocele znižuje opotrebenie hydraulických komponentov.

Charakteristika motora DAB DTRON 2 45/90 X:

Vodou chladený asynchronný ponorný motor. Hydraulická časť hriadeľa motora je vyrobená z nerezovej ocele AISI 303. Dvojitá mechanická upchávka v olejovej komore zaisťuje vodotesnosť čerpadla. Kondenzátor a integrovaný motor proti nadmernému prehrievaniu slúži ako tepelná ochrana.

Technické parametre čerpadla DAB DTRON 2 45/90 X:

Napätie / Kmitočet - 230 V / 50 (Hz)
Dopravná výška (Hmax) - max. 45 (m)
Dopravné množstvo vody (Qmax) - max. 6,3 m3/h = max. 105 l/min
Výkon / Menovitý prúd - 930 W / 4,2 A
Krytie - IP 68
Výtlačné hrdlo - G 5/4"
Dĺžka sieťového kábla - 15 (m)
Minimálna výška hladiny - 35 (mm)
Maximálny ponor pod hladinu vody - 15 (m)
Prechodnosť pevných častíc - 2 (mm)
Maximálny počet spustenia - 60/h
Rozsah teplôt kvapaliny - od +0 °C do +50 °C
Materiál obežného kolesa - technopolymér/ nerez oceľ AISI 304
Rozmery čerpadla - 611 x 185 (mm)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia
Potrebujete poradiť?Potrebujete poradiť?