Kategórie
 
 
 
 
 
 

DAB E.SYBOX DIVER 55/120 60188296

Výrobca:DAB
Kód produktu:4247020
Kompaktné ponorné jednofázové čerpadlá s integrovaným frekvenčným meničom, tlakovou nádobou a riadiacou jednotkou DConnect Box 2 pre kompletné ovládanie čerpadla cez tablet alebo inteligentný telefón.
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Cena: 949,92 € bez DPH
1.139,90 € s DPH

DAB.ESYBOX DIVER - automatické čerpadlá s frekvenčným meničom 7” (185mm) s premenlivým riadením otáčok sú určené k čerpaniu čistej vody zostudní, jímok a nádob, a cisterien. Možné použitie pri kompletnom i čiastočnom ponorení, alebo pri čerpaní na povrchu (s vhodným príslušenstvom). Je vhodné pre použitie k zvyšovaniu tlaku, dažďovej vody a zavlažovaniu. Čerpadlo môže byť inštalované taktiež horizontálne. Čerpadlo je vybavené technológiou PLC (PowerLine Communication) a Wi-Fi.

Charakteristika čerpadla DAB E.SYBOX DIVER 55/120:

Telo čerpadla z technopolyméru odolné voči korózií a oxidácií. Integrovaná spätná klapka. Integrovaný filter mechanických nečistôt. Na tele čerpadla je umiestnený odvzdušňovací ventil zlepšujúci sanie pri prvotnom spustení alebo v prípade vypúšťania nádrže/jímky. Rukoväť na prenášanie čerpadla je z technopolyméru. Súčastou čerpadla je expanzná nádoba objemu 0,04 litra, ktorá ma zabrániť opakovanému spúšťaniu čerpadla v prípade malých únikov vody a pohlcuje taktiež vodné rázy. Integrovaná expanzná nádoba nevyžaduje žiadnu údržbu či kontrolu tlaku vzduchu. Prepojenie medzi tromi obežnými kolesami z technopolyméru, plávajúcim krúžkom a vyrovnávajúcim krúžkom z nerezovej ocele znižuje opotrebenie hydraulických komponentov.

Charakteristika motora DAB E.SYBOX DIVER 55/120:

Vodou chladený asynchronný ponorný motor. Hydraulická časť hriadeľa motora je vyrobená z nerezovej ocele AISI 303. Dvojitá mechanická upchávka v olejovej komore zaisťuje vodotesnosť čerpadla. Kondenzátor a integrovaný motor proti nadmernému prehrievaniu slúži ako tepelná ochrana.

DCONNECT BOX 2

Elektronická prevádzka umožňuje nezávislé spínanie a vypínanie čerpadla, tak aby udržiavalo prevádzkový tlak (nastaviteľný od 1 do 5,5 bar), premenlivé riadenie otáčok pre prevádzku podľa požiadaviek systému, chráni proti chodu nasucho. Komunikačná technológia PLC umožňuje čerpadlu vysielať údaje cez napájací kábel pripojený k DConnect Box 2.

Vďaka DConnect Box 2 a aplikácii DConnect je možné kontrolovať a riadiť systémový tlak, alarmy a množstvo zvyškovej vody v nádrži priamo z Vášho chytrého telefónu alebo tabletu. DConnect Box 2 je štandardnou súčasťou dodávky.


Technické parametre čerpadla DAB E.SYBOX DIVER 55/120:

Napätie / Kmitočet - 230 V / 50 (Hz)
Dopravná výška (Hmax) - max. 55 (m)
Dopravné množstvo vody (Qmax) - max. 7,2 m3/h = max. 120 l/min
Výkon / Menovitý prúd - 950 W / 5,5 A
Krytie - IP 68
Výtlačné hrdlo - G 5/4"
Dĺžka sieťového kábla - 15 (m)
Minimálna výška hladiny - 35 (mm)
Maximálny ponor pod hladinu vody - 15 (m)
Prechodnosť pevných častíc - 2 (mm)
Maximálny počet spustenia - 60/h
Rozsah teplôt kvapaliny - od +0 °C do +50 °C
Materiál obežného kolesa - technopolymér/ nerez oceľ AISI 304
Rozmery čerpadla - 611 x 185 (v x Ø) (mm)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia
Potrebujete poradiť?Potrebujete poradiť?